2016. március 21., hétfő

Isten hozott!

Isten hozott, Kedves Olvasó!
A "Réka útja" egy személyes blog, mely az életemet, életünket igyekszik bemutatni. A "Boldog nő" viszont egyfajta tudástár, tippek gyűjteménye, elmélkedés a női létről, a boldogságról... 
Hiszen olyan sokan kértek tőlem tanácsot... "Réka, mondj már valami jó vega receptet! Hogyan lehet öt gyereket úgy felnevelni, hogy az ember nem lesz komplett idegroncs? Romokban a házasságom, segíts! Te hogy lábaltál ki a válás utáni válságból? Képtelen vagyok összeegyeztetni a hivatást és a családot!"
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, problémákkal kerestek meg nap mint nap. Sajnos, azt tapasztalom, sokan vagytok boldogtalanok... 
De vajon mitől is boldog egy nő? Összeszedtem, és ebben a blogban azokról a témákról fogok írni, amelyektől szerintem a nők boldogsága függ. A női lét különböző szeleteiről, legyen szó háztartásról, párkapcsolatról, öltözködésről vagy önkifejezésről.
Nekünk, nőknek igenis nagy boldogság olyan süteményt sütni, amit a családtagok másodpercek alatt tüntetnek el a hasukba. Boldogság egy új függönnyel vagy egy szép gyertyatartóval szépíteni az otthonunkat, és muskátlival teleültetni a virágládát. Boldogság, ha a kisbabánk ránk mosolyog vagy a gyermekünk a fülükbe súgja: "Szeretlek, Anya!" Boldogság a szeretett férfi karjaiban lenni, aki dicséri a szépségünket és kedvességünket. És boldogság olyan tevékenységet végezni, legyen szó akár hivatásról, akár hobbiról, amiben kiteljesedhetünk. 
Nos, ezekről mindről, és még sok másról is írok is, a "Boldog Nő" blogban. Igyekszem minél gyakrabban új bejegyzéssel jelentkezni.
Olvassátok, osszátok meg, iratkozzatok fel, kövessetek a facebook-on, írjátok a rekautja@gmail.com-ra.
Köszönöm!
Réka

6 megjegyzés: